Objavte krásu v novej prírodnej kozmetike

Prečo prírodná kozmetika ? 

Prírodná kozmetika z včelieho vosku je skvelá alternatíva syntetickej kozmetiky. Obyčajná kozmetika je síce lacnejšia ale spolu s tým prináša väčšie riziká. Syntetická kozmetika obsahuje umelé zložky a chemické látky, ktoré sú v laboratóriách vytvorené a upravené tak, aby mohli byť použité v kozmetických výrobkoch. Tieto zložky môžu byť potenciálne zdraviu škodlivé. Preto mnohí zákazníci preferujú prírodnú kozmetiku, ktorá používa prírodné a organické zložky.


bee-honey-500x500jpg

Včelí vosk v kozmetike 

Včelí vosk sa používa v kozmetickom priemysle na výrobu rôznych výrobkov, ako sú napríklad balzamy na pery, krémy na ruky a nohy, masti na pokožku a podobne. Na výrobu kozmetických výrobkov sa používa rafinovaný včelí vosk, ktorý je čistený a zbavený nečistôt. Do neho sa vlievajú ďalšie prírodné látky, rôzne oleje alebo propolis.

Včelí vosk má má prirodzene antibakteriálne a protizápalové vlastnosti, ktoré pomáhajú udržiavať pokožku zdravú a hydratovanú. Vosk má tiež vynikajúce zvlhčujúce a zjemňujúce vlastnosti, čím pomáha udržiavať pokožku hladkú a jemnú.

Prírodná kozmetika Korana 

Medov maska do vlasovjpg

Na našom e-shope nájdete prírodnú kozmetiku vyrábajúcu sa z včelieho vosku značky Korana. Prečo je tomu tak ? Korana, ktorá vznikla v Poľsku je jedna z mála kozmetik so zachovanou receptúrou. Dostane prvotriednu kvalitu a produkty sa o vás postarajú. 
Využite naše gély, balzamy, krémy a šampóny s propolisom na zlepšenie kvality vašej pleti, pokožky a vlasov. 
Vaše vlasy budú privedené k životu, získate nový lesk. Z tvári zmiznú vrásky a nakoniec sa zbavíte aj akné, ktoré vie potrápiť dlhú dobu.

Zbavte sa starých problémov s vašou pleťou či vlasmi ešte dnes.