Top 4 rady a tipy na darček ku dňu matiek

Blíži sa Deň matiek a ak hľadáte darček pre svoju mamu, ktorá miluje kozmetiku, my v Korane máme pre vás niekoľko skvelých tipov. Tu sú naše Top 4 tipy na darček ku Dňu matiek.

  • Peelingová kúra 

Nič nie je lepšie, ako dopriať svojej mame trochu starostlivosti o pokožku. Naše prírodné peelingy skvele regenerujú, obnovujú pokožku. Aký lepší darček existuje než relax v teplej vani.

6662e968-9d04-43d8-8991-09478afc5eb7jpg
  • Krémová kúra na tvár
Každá mama má rada ošetrenú a hydratovanú pokožku tváre. Preto je krémová kúra na tvár vynikajúcim darčekom, ktorý jej pomôže dosiahnuť žiarivý a svieži vzhľad. Korana má vo svojej ponuke niekoľko druhov krémových kúr, ktoré sú vhodné pre rôzne typy pleti.

BVV vlhiaci krm na citliv pokokujpg
  • Propolisová starostlivosť 
Propolisová starostlivosť je vždy skvelým darčekom pre každú ženu. Značka Korana má vo svojej ponuke niekoľko kvalitných prírodných produktov s obsahom propolisu, ktoré sú ideálne pre dámy, ktoré majú rady pečlivú starostlivosť. Vyberte si jeden z Korana propolisov a urobte vašej mame radosť.

741de0df-9aad-4bca-902b-d13b2e128dd7jpg

  • Darčeková karta

Ak si nie ste istí, ktorý produkt by sa vašej mame najviac páčil, darčeková taška od Korana je skvelou voľbou. Vaša mama si tak bude môcť užiť viacero produktov naraz . Darčeková taška je tiež vynikajúcou možnosťou, ak sa vaša mama nevie rozhodovať.

Skrátka, darčeky od značky Korana sú ideálne pre každú mamu, ktorá miluje kozmetiku. Nech už si vyberiete ktorúkoľvek z týchto možností, vaša mama bude určite nadšená a ocení, že ste jej venovali pozornosť ku Dňu matiek.